Micii poștași, surprize pentru părinți

1576

Preșcolarii de grupă mijlocie de la Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Târgu-Jiu, sub îndrumarea educatoarelor Sanda Antonela Vlădoiu și Cristina Cioabă, însoțiți de directorul Elena Claudia Burci, au vizitat, zilele trecute, Oficiul Poștal Nr.1 Târgu-Jiu, cu ocazia desfășurării celei de-a doua activități din cadrul proiectului de parteneriat educațional, la nivel național, „Poșta prin ochi de copil – My Postalcard”. Proiectul a fost inițiat în luna aprilie 2019, axându-se pe o colaborare grădiniță-școală-Poșta Română și pe o educație antreprenorială eficientă, încă de la cele mai mici vârste.
Preșcolarii au fost întâmpinați de către directorul Oficiului Județean de Poștă Gorj, Liliana Popescu, de președinte SLPR, Radu Bălan, și de agentul de vânzări, Adrian Vlădoiu, cel care a și coordonat activitatea alături de cele două educatoare.
În timpul vizitei, copiii au fost familiarizați cu specificul activității poștale, respectiv trimiteri de corespondență, coletărie internă și externă, poștă rapidă, servicii de marketing și publicitate, servicii financiare (încasări facturi utilități, trimiteri de bani).
„Bucuria nemărginită se citea pe chipul copiilor pentru că au putut să transmită un gând frumos părinților printr-o felicitare confecționată în grădiniță și împlicuită într-o scrisoare, timbrată și predată lucrătorului poștal pentru a fi expediată destinatarului (părinții). Preșcolarii curioși au învățat că la orice oficiu poștal pot trimite/expedia o felicitare, un plic sau un colet celor dragi. La finalul activității, copiii au primit caiete și pixuri personalizate din partea Departamentului de Marketing din cadrul CN Poșta Română SA”, anunță Poșta Română.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here