Meșterii populari și-au expus lucrările la Teatrul de Vară din Târgu-Jiu

542

Mai mulți meșteri populari și-au expus astăzi creațiile la Teatrul de Vară din Târgu-Jiu. Expoziția, intitulată ”Repere ale civilizației populare tradiționale locale”, face parte din complexul de manifestări organizate cu ocazia Zilelor Școlii Populare de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu.

”La Teatrul de Vară din Târgu Jiu, meşterii populari Nicolae Rotaru, Claudia Drăghescu, Liliana Arapu, Maria Dinoiu, Ion Roșu și Mihaela Văcariu şi-au expus lucrările realizate cu mare migală. Vizitatorii au avut ocazia să admire produse tradiţionale de valoare, în cadrul unui eveniment care ne reamintește importanța artelor și a culturii pentru păstrarea identității noastre naționale”, au transmis reprezentanții Școlii Populare de Arte.

Zilele Școlii Populare de Arte vor continua mâine, de la 18:00, cu un spectacol artistic dedicat iubitorilor de muzică ușoară, balet și dans modern. Joi, de la ora 11:00, este programat un spectacol de muzică clasică susținut de cursanții claselor dc pian şi vioară. Toate evenimentele se vor desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din Târgu-Jiu. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here