Mesaj de mulțumire adresat unui medic de la Spitalul Județean

2045

Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj a adus public mulțumiri unui medic de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, pentru modul cum l-a tratat pe fiul unei paciente. Este vorba de dr. Luiza Dițu, medic pediatru, angajată de puțin timp la spitalul din Târgu Jiu.

„Astăzi, dorim să aducem un sincer mulțumesc doamnei Dr. Dițu Luiza, medic pediatru din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, pentru sprijinul și dedicarea deosebită de care a dat dovadă într-o situație de urgență cu micul nostru Alex – fiul uneia dintre pacientele noastre aflate în ultimul stadiu de cancer.

Este deosebit de important pentru noi, la ABC Gorj, să recunoaștem și să apreciem eforturile medicilor care ne sprijină în îngrijirea pacienților noștri.

Vă încurajăm pe toți să ne alăturăm în exprimarea recunoștinței noastre față de medicii noștri, care fac eforturi extraordinare pentru a îmbunătăți viața pacienților și a familiilor acestora. Fiecare gest de mulțumire contează și le aduce bucurie și încurajare în munca lor nobilă”, este mesajul Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj.

Dr. Luiza Dițu este ultimul medic angajat la Spitalul Județean Târgu Jiu, înainte de suspendarea angajărilor la stat. Este medic specialist în pediatrie, cu competențe în ultrasonografie generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here