Mesaj de la Sulfina pentru USL: “Nici să nu respire în prezenţa PDL”

570

IMG_8372În momentul în care, ieri, a luat cuvântul la tribuna Consiliului Judeţean de Coordonare al Organizaţiei de Femei a PDL Gorj, Sulfina Barbu a transmis un mesaj pentru reprezentanţii Uniunii Social Liberale(USL).

Acesta a transmis că USL-ul ar trebui nici să nu respire în prezenţa PDL, ea fiind contracarată de Elvira Şarapatin, şefa organizaţiei de femei a PSD Gorj. “Am văzut acum că s-a constituit această Uniunea «Socialist» Liberală, sau Social Liberală, nu ştiu cu exactitate cum se numeşte. Şi-au propus să nu colaboreze cu Partidul Democrat Liberal, să nu vorbească cu Partidul Democrat Liberal. Vreau să le transmit un mesaj. Nici să nu respire în prezenţa Partidului Democrat Liberal, IMG_8260pentru că, faptul că toţi s-au unit împotriva noastră, nu demonstrează decât frica lor de PDL. E foarte bine să rămână aşa uniţi şi, repet, nici să nu respire în prezenţa Partidului Democrat Liberal”, a declarat Sulfina Barbu.

Elvira Şarapatin: “Eu respir foarte bine în această sală”

Şefa organizaţiei de Femei a PSD Gorj, Elvira Şarapatin a răspuns rapid celor spuse de Sulfina Barbu dând dovadă de maturitate politică. “Organizaţia de Femei a PSD Gorj vă transmite un salut călduros cu prietenie, cu sentimente bune, chiar dacă din punct de vedere politic suntem adversari. În statele ideilor politice suntem oameni, suntem prieteni, nu avem motive de ceartă pentru că oamenii trebuie să rămână oameni dacă au caracter. Indiferent din ce partid fac parte, indiferent ce culoare politică au, trebuie să fie prieteni, să te înţeleagă, să colaboreze. Să ştiţi că eu respir foarte bine în această sală. Am respirat foarte bine doamnă preşedintă. Am respirat foarte bine şi când am venit şi în prezenţa doamnei Sulfina Barbu pe care eu o apreciez şi o admir de pe margine. Voi respira în continuare şi sunt convinsă că toţi din această sală vor respira în prezenţa Partidului Social Democrat şi în prezenţa tuturor partidelor. Aşa este omeneşte şi logic”, a declarat, în aplauze, social-democrata Elvira Şarapatin.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here