Mergea, în optimi la Rio!

248

Gorjeanul Florin Mergea şi-a făcut debutul cu dreptul la Olimpiada din Brazilia.
Florin Mergea şi Horia Tecău s-au calificat, sâmbătă, în turul doi al turneului de dublu din cadrul Jocurilor Olimpice de vară, după ce au trecut în două seturi, scor 6-3, 6-2, de perechea argentiniană Guillermo Duran/ Federico Delbonis. Meciul de la “Olympic Tennis Centre” a durat o oră şi zece minute.
Următorii adversari ai perechii române vor fi mexicanii Santiago Gonzalez și Miguel-Angel Reyes-Varela, care în primul tur au trecut de cuplul britanic Colin Fleming (59) / Dominic Inglot (28) cu 6-3, 6-0.

Alte rezultate ale românilor în prima zi:
Tenis de masă: Elizabeta Samara şi Daniela Dodean Monteiro s-au calificat, sâmbătă, în turul al treilea al probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Ovidiu Ionescu şi Adrian Crişan s-au calificat în turul al doilea al probei de simplu.
Gimnastică: Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sărituri în concursul de gimnastică artistică, în timp ce Andrei Muntean va evolua în finala de la paralele.
Handbal: Naţionala feminină a României a fost învinsă de Angola cu scorul de 23-19 în primul său meci din Grupa A.
Tenis de câmp: Monica Niculescu s-a calificat în runda a doua a probei de simplu după ce a dispus cu 6-2, 6-3 de Veronica Cepede Royg (Paraguay).
Scrimă: Ana-Maria Popescu a ratat calificarea în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de Choi Injeong (Coreea de Sud), cu 15-8, în optimi.
Simona Gherman, campioana europeană en titre, a fost întrecută în şaisprezecimi de franţuzoaica Lauren Rembi (10-13).
Simona Pop a fost întrecută în primul tur de Leonora MacKinnon (Canada), cu scorul de 15-10.
Canotaj: Cristi-Ilie Pîrghie şi George Palamariu s-au calificat în semifinalele probei de dublu rame masculin.
Judo: Monica Ungureanu a fost învinsă de belgianca Charline van Snick, prin ippon, sâmbătă, în primul tur al categoriei 48 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here