„Mereu aproape”, De Crăciun, membrii Sindicatului „Sănătatea” primesc tichete şi asigurări de malpraxis

358

În cursul acestei săptămâni, Moş Crăciun vine la cei 776 membri ai Sindicatului „Sănătatea” Gorj cu tichete în valoare de 120 de lei de persoană. Mai mult decât atât, conducerea Sindicatului “Sănătatea” Gorj rămâne alături de membrii săi, plătindu-le şi de această dată poliţele de malpraxis pentru 2016. Sindicatul va suporta în integralitate contravaloarea poliţelor pentru medicii şi asistentele care fac parte din organizaţie.

La fel ca şi în anii trecuţi, Sindicatul “Sănătatea” Gorj dovedeşte şi de această dată că este alături de membrii săi.
Astfel, pentru anul 2016 asigurările de malpraxis ale medicilor şi asistenţilor medicali care fac parte din această organizaţie sindicală sunt plătite integral de sindicat. „Tot personalul medical, mai exact: medici, asistenţi medicali şi alt personal cu studii superioare, care fac parte din sindicatul nostru, beneficiază de plata integrală a asigurărilor de malpraxis pentru anul 2016”, a explicat Ion Măruţă, preşedintele Sindicatului „Sănătatea” Gorj.

Sindicatul “Sănătatea”, mereu aproape!
În prag de sărbători, fiecare sindicalist de la “Sănătatea” Gorj primeşte ajutoare sociale în valoare de câte 120 de lei de persoană. „Oferim tichete în valoare de câte 120 de lei de persoană, tuturor membrilor noştri de sindicat; avem 776 de membri în toate spitalele din judeţ şi în dispensarele şcolare din Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu. Este un ajutor binevenit acum, în prag de sărbători, când toată lumea are de făcut cumpărături pentru masa de Crăciun”, a mărturisit Ion Măruţă, preşedintele Sindicatului “Sănătatea” Gorj. Ghidându-se după sloganul „Mereu aproape”, conducerea Sindicatului „Sănătatea” demonstrează cu fapte că este alături de membrii săi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here