Menţiune pentru elevii gorjeni la faza națională a olimpiadei de Cultură Civică

307

Echipajul format din elevele Stani Adeline Ștefania, clasa a VIII-a B și Dudău Alexandra Georgeta, clasa a VII-a B, de la Colegiul Tehnic din Mătăsari, pregătite de către prof. Alin Dobromirescu a reușit să obțină mențiune specială la faza națională a Olimpiadei de socio-umane, disciplina Cultură civică, ce s-a desfăşurat în perioada 1-5 aprilie la Colegiul „Mihai Eminescu” din Baia Mare, Maramureș.

Alături de elevele premiate, la Baia Mare au mai participat, din partea Gorjului: Anca Forlafu, de la Colegiul Național „George Coșbuc”, Motru, la disciplina Logică, clasa a IX-a, Loredana Burciu, de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Tg, Jiu, la disciplina Economie, clasa a XI-a și Dana Mischie, de la Colegiul Național „George Coșbuc”, Motru, la disciplina Filosofie, clasa a XII-a, grupul fiind însoțit de către prof. Negrea Constantina de la Colegiul Național „George Coșbuc”, Motru.
270 de elevi din toată țara s-au reunit în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a-şi pune în valoare competenţele, performanţele dar şi excelenţa în educaţie și după ce au participat la festivitatea de deschidere ce a avut loc marți, 02 aprilie în Sala Rotary a Liceului de Arte, Baia Mare, au avut parte de tot felul de activități instructiv-educative: vizite la muzeu, la bibliotecă, excursii dar și activități distractive. Miercuri, 02 aprilie a avut loc examenul propriu-zis, iar vineri, 05 aprilie, festivitatea de premiere, la care Gorjul a fost strigat printre județele fruntașe.
Felicitări elevelor, felicitări profesorilor și lăudăm activitatea desfășurată de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, care reușește să mențină pe trepte înalte, stindardul învățământului în județul nostru.
La cât mai multe astfel de rezultate!
Alin Dobromir

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here