Membru al celei mai periculoase grupări mafiote din România, la Târgu-Jiu: Află ce le cere judecătorilor!

486

Unul din membrii Clanului Corduneanu, condamnat definitiv în 2013 la executarea unei pedepse de șase ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri, va ieși astăzi din Penitenciarul Târgu-Jiu. Florinel Corduneanu va fi prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Gorj, pentru a afla dacă poate fi eliberat condiționat. Pe 31 ianuarie, Judecătoria Târgu-Jiu a admis cererea formulată de acesta, însă procurorii au contestat decizia. ”Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Corduneanu Florinel, aflat în exeȘefcutarea pedepsei de șase ani de închisoare. Cu contestaţie în termen de trei zile de la comunicare”, a stabilit prima instanță, urmând ca verdictul să fie anunțat astăzi. Bărbatul are un handicap sever.

Ani la rând, ”Cordunenii” au format una dintre cele mai periculoase grupări mafiote din România. Aceștia au fost reținuti în 2004, dupa o acțiune de amploare, traficul aerian fiind monitorizat de un elicopter pus la dispoziţie de Inspectoratul General al Aviaţiei Române.

Cea mai mare pedeapsa a primit-o Florinel Corduneanu, considerat la acea vreme șeful clanului, suspiciunea fiind că suspecții aduceau droguri din Occident, pe care le vindeau ulterior în Republica Moldova şi în ţările baltice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here