Membrii sindicatului Sanitas şi-au câştigat drepturile în instanţă

130

protest sanitas dgaspcPeste 400 de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, membri ai Sindicatului Sanitas din DGASPC, au câştigat procesele prin care-şi revendicau drepturile salariale pierdute. Acum ei aşteaptă să-şi primească banii.

Domnica Gridan, preşedinta Sindicatului Sanitas din DGASPC Gorj, este foarte fericită pentru că toţi membri sindicatului său au câştigat procesele împotriva Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.

“Sunt bucuroasă, vă daţi seama, pentru că toţi aceşti oameni ajunseseră la salarii extrem de mici şi nu îşi mai puteau acoperi cheltuielile familiale. Recursul de la Curtea de Apel Craiova l-am câştigat şi acum punem Direcţia în executare, pentru că aşa este normal. Am terminat procesul la primul termen şi sperăm să ne recuperăm banii în cel mai scurt timp”, a precizat Domnica Gridan, preşedinta Sindicatului Sanitas din DGASPC Gorj.

Iepuraşul de Paşti le-ar putea aduce banii

protest sanitas dgaspc (1)Deşi mai sunt doar două săptămâni până la Paşti, Domnica Gridan crede că sunt şanse mari ca sindicaliştii săi să îşi primească banii de la DGASPC până la Sărbătoarea Învierii Domnului. “Ar fi bine ca iepuraşul să ne facă o surpriză şi să ne primim banii. Cei din conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ne-au asigurat că au aceşti bani prevăzuţi în buget şi că aşteaptă doar să le ducem hotărârile judecătoreşti. În medie, pentru că este vorba despre 20 luni restante, fiecare salariat ar trebui să primească, în medie, peste 40 milioane lei vechi”, a explicat Domnica Gridan, lidera Sindicatului Sanitas din DGASPC Gorj.

Deşi, pentru a ajunge la acest final fericit, sindicaliştii au trecut prin mari emoţii, sperând să câştige, acum ei spun că totul a meritat. “A fost greu, dar cu un avocat bun, care a costat destul de mult şi a fost plătit din bugetul sindicatului, am ajuns la un final fericit şi toate eforturile şi aşteptare au meritat”, a spus Domnica Gridan.

Sindicaliştii din Sanitas DGASPC Gorj aşteaptă cu nerăbdare să-şi primească sumele restante de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi speră ca aceşti bani să vină înainte de Paşti, pentru a-şi putea cumpăra cele necesare pentru această sărbătoare. Vom urmări subiectul şi vă vom ţine la curent cu noutăţile.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here