Membrii secţiilor de votare, căraţi cu camionul MAN la secţiile de votare

142

Trei camioane aparţinând Ministerului Apărării Naţionale au intervenit, duminică, în judeţele Timiş, Gorj şi Dâmboviţa pentru a-i transporta la secţiile de votare pe membrii comisiilor care nu au putut ajunge din cauza vremii nefavorabile, a declarat ministrul Corneliu Dobriţoiu.

“Am avut trei camioane cu tracţiune integrală solicitate în judeţele Timiş, Gorj şi Dâmboviţa pentru a asigura transportul membrilor comisiilor către secţiile de votare”, a precizat Dobriţoiu.

Vot la felinar
De altfel, în Gorj, duminică la primele ore ale dimineţii o pană de curent a afectat procesul de vot în localităţile Ciuperceni, Cîlnic şi Godineşti. Oamenii au votat la lumina felinarelor. Situaţia s-a redresat în scurt timp. Gorjul a fost ieri sub atenţionare de cod galben. Probleme cu energia electrică au mai fost semnalate apoi în cursul zilei de duminică. Ieri la ora 16.00 echipele de intervenţie din cadrul CEZ Distribuţie acţionau pentru remedierea unor avarii provocate pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile din sudul ţării, în judeţele Gorj, Argeş, Vâlcea, Olt şi Mehedinţi.
A.S.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here