Meleşcanu, campanie cu mâinile în buzunare, la Târgu-Jiu

274

Fostul şef al SIE, Teodor Meleşcanu, s-a aflat, duminică, în campanie în municipiul Târgu-Jiu. Destul de relaxat, candidatul independent aproape că nu şi-a scos mâinile din buzunare pentru a-i saluta pe alegătorii din municipiu, localitate despre care a declarat că este una frumoasă dar sărăcită. Meleşcanu a reuşit totuşi să dea mâna cu câţiva pieţari, asta şi pentru că cei aflaţi în mulţime, în Piaţa Centrală, l-au confundat cu Mugur Isărescu.

DSC_0091Deşi era aşteptat doar la sarmalele din Piaţa Prefecturii, Teodor Meleşcanu a venit pe jos şi până în Piaţa Centrală unde se sărbătorea festivalul toamnei. Îmbrăcat simplu şi fără un staff consistent, Meleşcanu a trecut aproape neobservat în mulţimea din piaţă iar dintre localnicii care l-au văzut, mulţi l-au confundat cu Mugur Isărescu. Fără să împartă pixuri sau brichete, candidatul independent a schimbat câteva impresii cu jurnaliştii prezenţi la evenimentul din piaţă, şi a strâns câteva mâini de la cei care l-au strigat.

DSC_0108“Târgu-Jiul este un oraş foarte frumos aşezat într-o zonă superbă, un oraş însă sărăcit ca urmare a faptului că nu s-au mai făcut niciun fel de investiţii în unica ramură care ţinea tot judeţul, nu numai oraşul Târgu-Jiu. Zona asta energetică de la exploatare până la porţile energiei electrice a suferit foarte mult şi acest lucru se vede, lumea este săracă şi are probleme mari. Există o mare dezamăgire faţă de politicienii care au câştigat ani de-a rândul alegerile în Gorj fără să facă practic nimic, dar din păcate există în continuare o aşteptare pentru promisiuni, pornind de la ideea că poate măcar ceva se va realiza. De aceea, fac un apel către cetăţeni – mergeţi la vot, încercaţi să votaţi cu mintea şi cu inima şi nu lăsaţi pe alţii ce anume trebuie să votaţi pentru că altfel în următorii patru sau cinci ani veţi regreta acest lucru”, a declarat Teodor Meleşcanu.
DSC_0104Prezenţa candidatului în piaţă a trecut însă aproape neobservată, deşi evenimentul era cunoscut la nivel local, asta şi pentru că Meleşcanu s-a comportat ca un vizitator obişnuit, plimbându-se chiar cu mâinile în buzunare în zona aglomerată a oraşului.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here