Medserv Min intră în relaţie contractuală cu CJAS Gorj

266

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj organizează, în această perioadă, o nouă sesiune de contractare cu furnizorii de medicamente şi materiale sanitare, precum şi a furnizorilor de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu. Medserv Min şi o farmacie din Târgu-Jiu vor intra în relaţie contractuală cu CJAS Gorj.

În data de 13 noiembrie, în intervalul orar 9:00 – 16:30, furnizori de medicamente şi materiale sanitare, precum şi furnizorilor de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu, sunt aşteptaţi la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj pentru a depune cererile de intrare în relaţie contractuală. Potrivit reprezentanţilor CJAS, vor intra în relaţie cu Casa Medserv Min şi o farmacie. „Avem o sesiune de contractare în această perioadă. Vor intra în relaţie contractuală cu noi Medserv Min şi o farmacie”, a confirmat Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj.

Furnizori de îngrijiri la domiciliu, în relaţie cu CJAS
În anul 2013, la nivelul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj s-au încheiat mai multe contracte de servicii medicale – îngrijiri la domiciliu cu zece furnizori, cel mai recent întrând în relaţie contractuală în luna august. Este vorba despre un furnizor din Mătăsari. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj mai are contracte pentru îngrijiri la domiciliu şi cu o societate din Craiova, una din Crasna, una din Dragoteşti şi şase din Târgu-Jiu. La recomandarea medicilor de specialitate, bolnavii asiguraţi pot solicita CJAS Gorj să fie incluşi în sistemul de îngrijiri la domiciliu. Serviciile sunt oferite de medici sau firme care au încheiat contract cu CJAS, iar instituţia le decontează cheltuielile tratamentelor efectuate în acest sistem. Potrivit legilor în vigoare, bolnavul este dependent dacă nu poate îndeplini trei sau mai multe activităţi zilnice de bază fără ajutorul altei persoane şi are nevoie de îngrijire medicală, parţial dependent, dacă nu poate îndeplini cel puţin două activităţi zilnice de bază fără ajutorul altei persoane şi independent, dacă acesta îndeplineşte activităţile zilnice de bază fără ajutorul altei persoane, dar care, datorită afecţiunii cronice acute, necesită îngrijiri.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here