Medserv Min a scurtat de două ori lista de candidați la postul de director executiv

376

Selecția celor trei candidați înscriși în competiția pentru postul de director executiv al Medserv Min, subunitate a Complexului Energetic Oltenia, s-a amânat până acum de două ori. Deși lista scurtă a candidaților care se luptă pentru funcția de conducere trebuia făcută publică pe 4 decembrie, procedura s-a amânat, din motive necunoscute, până pe 5 decembrie, iar apoi până pe 14 decembrie.

Administrația companiei de stat pare că nu este de acord cu numele celor trei candidați care își dispută funcția, toți trei candidând și prima dată când concursul, ajuns la final, a fost închis cu respingerea tuturor candidaților. Altfel nu se poate explica de ce Medserv Min a amânat de două ori publicarea listei scurte cu candidații, care și-au depus dosare, înscriindu-se la concursul pentru funcția de conducere.
Dosarele s-au depus de altfel pe 24 noiembrie, dar nici până acum nu se cunoaște cine e trecut de prima etapă de selecție. În competiție s-au înscris Ion Neamțu, Eftemie Popescu și Ion Cojocaru, ultimii doi fiind membri ai ALDE Gorj.
Gorjeanul a criticat, în septembrie, felul cum s-a organizat primul concurs, considerat drept “făcătură”, după ce, cei patru candidați au fost puși să dea un extemporal scris în locul celebrului interviu de la finalul competiției. Sorin Boza, directorul general al CEO, îl agrea la acel moment pe candidatul Ion Neamțu, universitar de la “Titu Maiorescu”, pe care, la ultima probă l-a și “asistat” la extemporal. Neamțu a picat și el concursul, dar s-a înscris iar pentru cel aflat în desfășurare acum.

Cosneanu o comite iar!
Reamintim că, din anul 2013 și până acum Medserv Min a rulat opt directori interimari, dar mai mult provizorii, la șefia societății, șefi care și-au pus fiecare, într-un fel sau altul, amprenta asupra acesteia, aducând-o în prezent într-o situație financiară dificilă.
În ce o privește pe Lavinia Cosneanu, bunul executant de la CEO, aceasta a rămas stabilă pe funcție din 2013, urmând să mai îngroape și alți directori până în 2019, când i se termină cel de-al doilea mandat de președinte al CA-ului Medserv Min.
Cosneanu este implicată și de data aceasta în organizarea concursului, amânat deja de două ori.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here