Medicul Moisescu, pregătit să negocieze contractul cu CJAS

413

Medicul Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj, este pregătit să negocieze contractul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Moisescu spune că înainte de a semna contractul de servicii, acesta trebuie negociat, el fiind un model.

Pentru negocierea contractului de furnizare de servicii medicale în medicina primară, preşedintele APMF Gorj s-a pregătit și anunță că vrea să negocieze cu conducerea CJAS Gorj. „I-am promis președintelui Bondoc că anul acesta voi negocia contractul meu cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Eu îmi exprim surprinderea că CNAS solicită discuții pe marginea normelor de aplicare a contractului-cadru; s-au discutat norme la un contract care nu a fost discutat. Normele sunt un ghid de aplicare a unui act normativ”, explică Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj.
Reamintim faptul că și în anii trecuți Mihai Moisescu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, a reuşit să stea la masa tratativelor cu directorul adjunct al CJAS şi să modifice câteva clauze ale contractului. Modificările aduse contractului-cadru s-au adresat numai medicilor care fac parte din Patronatul Medicilor de Familie din Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here