Medicii şi farmaciştii gorjeni au făcut faţă perioadei de indisponibilitate a serviciilor online

353

În perioada 04.10.2014, ora 10:00 – 05.10.2014, ora 18:00, serviciile în sistem on-line ale Casei de Asigurări de Sănătate au fost indisponibile, motivul fiind efectuarea unor operaţii de mentenanţă asupra platformei informatice. În perioada menţionată, medicii şi farmaciştii au lucrat în sistem offline, datele fiind operate imediat ce sistemul online a redevenit funcţional. La nivelul judeţului Gorj nu au fost probleme din cauza nefuncţionării sistemului.

La sfârşitul săptămânii trecute, mai mulţi medici şi farmacişti din ţară le-au spus asiguraţilor că nu pot lucra în sistemul informatic pentru că acesta nu este disponibil.
Într-adevăr, indisponibilitatea serviciilor online fusese anunţată, însă activitatea putea fi desfăşurată offline. Din fericire, la nivelul judeţului Gorj, cadrele medicale şi farmaciştii au înţeles perfect cum stau lucrurile şi s-au conformat. „La noi nu au fost probleme, pentru că se poate lucra şi offline”, a confirmat medicul de familie Mihai Moisescu.

Bondoc: „Nu ne-au fost sesizate probleme”
Daniel Bondoc, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a menţionat că s-a făcut o informare corespunzătoare a furnizorilor de servicii medicale, nefiind înregistrate probleme. „Noi am şi anunţat că se lucrează la platforma informatică şi că serviciile online vor fi indisponibile, dar că se poate lucra offline. Nu am avut probleme la nivelul judeţului, nefiindu-ne sesizat niciun caz deosebit cauzat de indisponibilitatea acestor servicii”, a precizat preşedintele CJAS Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here