Medicii de familie vor rediscuta contractul-cadru

192

cas gorj nou (3)Săptămâna viitoare medicii de familie gorjeni vor stabili împreună cu reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj o dată la care să se întâlnească pentru rediscutarea contractului cadru. Săptămâna viitoare, ambele părţi se vor pune de acord asupra datei când vor avea loc negocierile.

Deşi medicii de familie au semnat contractul-cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate Gorj, aceştia încă mai pot negocia prevederile actului. De nenumărate ori medicii au încercat să discute cu reprezentanţii CJAS Gorj pe marginea contractului, dar de fiecare dată negocierile au eşuat din diferite motive. Ultima tentativă de a sta la masa negocierilor a avut loc pe data de 9 august. Atunci li s-a transmis acestora că nu se va discuta nimic până nu se întoarce din concediu preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Gheorghe Cocină.

Conducerea CJAS, dispusă la negocieri

Directorul adjunct al CJAS Gorj, Daniel Şurlea, confirmă că din 9 august şi până în prezent dr moisescu  medici familie continuaremedicii nu au mai venit la negocieri. Totodată, Şurlea a menţionat faptul că dacă medicii vor solicita reluarea discuţiilor, acestea se vor ţine. „Medicii de familie nu au mai venit la negocieri. Nu este nicio urgenţă; contractele sunt deja semnate, dar dacă dumnealor doresc să reluăm discuţiile, noi le stăm la dispoziţie”, a declarat Daniel Şurlea. Mihai Moisescu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj aştepta să i se confirme disponibilitatea conducerii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj pentru începerea negocierilor. „Domnul Şurlea mi-a comunicat că de luni încolo stabilim o dată la care vom putea discuta cu preşedintele Casei, Gheorghe Cocină”, confirmă Moisescu. Potrivit reprezentantului CJAS Gorj, medicii de familie gorjeni au peste 50-60 de propuneri ce urmează a fi discutate şi analizate. Prin urmare, cel mai probabil negocierile se vor întinde pe parcursul câtorva zile. După ce se ajunge la un consens între medicii de familie şi conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj se va încheia un act adiţional la contractul-cadru.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here