Medicii de familie se întâlnesc cu şefii CJAS Gorj

132

cas gorj nou (1)La începutul săptămânii viitoare medicii de familie din judeţul nostru se vor întâlni cu reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. După aceste discuţii conducerea Patronatului Medicilor de Familie din Gorj se pregăteşte să dea startul negocierilor cu CJAS.

 

Întâlnirea dintre medicii de familie gorjeni şi conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj este programată pentru data de 12 martie. „Săptămâna viitoare, pe 12 martie, avem o întâlnire cu cei de la CJAS. Vor participa toţi medicii de familie din judeţul nostru şi vom discuta probleme generale cu care ne confruntăm”, a explicat Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj.

 

Se pune baza negocierilor

În cadrul întâlnirii de luni vor fi dezbătute probleme ale medicilor de familie legate de relaţia cu Casa de Asigurări de Sănătate şi nu numai. Potrivit preşedintelui APMF Gorj, de la aceste discuţii vor porni negocierile din acest an. „Baza negocierilor pe care urmează să le purtăm noi cu conducerea CJAS Gorj va fi chiar aceste discuţii, din 12 martie. După această întâlnire categoric vom demara negocierile”, declară Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj. Moisescu încearcă să obţină modificarea anumitor clauze din contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj, având drept precedent negocierile purtate în 2011, când s-a reuşit modificarea câtorva prevederi. Mihai Moisescu, preşedintele APMF Gorj nu este de acord cu prelungirea valabilităţii contractului din 2011 printr-un act adiţional, cu toate că medicii de familie gorjeni au fost singurii care au reuşit negocierea respectivului act. Chiar şi aşa, preşedintele APMF Gorj susţine că este necesară o nouă rundă de negocieri, pentru contractul din 2012, pentru a se încerca modificarea altor clauze în favoarea cadrelor medicale.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here