Medic răpus de boală. Mesajul Colegiului Medicilor Gorj

2575

Colegiul Medicilor Gorj deplânge moartea medicului anestezist Valeriu Stăvilă. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, fiind răpus de o boală nemiloasă.

„Colegiul Medicilor Gorj deplânge plecarea dureroasă dintre noi a medicului Valeriu Stăvilă. Originar din Republica Moldova, doctorul Stăvilă a făcut cinste județului Gorj și Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, prin activitatea sa remarcabilă desfășurată pe parcursul a 25 de ani. Specializat pe anestezie, la Secția de Anestezie și Terapie lntensivă, doctorul Stăvilă s-a aflat de multe ori fața în față cu moartea, căreia i-a smuls din gheare numeroase suflete. Cu regret, am aflat că din data de 09.10.2022, colegul și prietenul nostru a pierdut lupta cu propriul destin. În aceste momente, când cuvintele par a fi de prisos, Colegiul Medicilor Gorj, în numele întregului corp medical, dorește să transmită sincere condoleanțe familiei îndurerate. Drum lin în lumină și să vă odihniți în pace, domnule doctor Stăvilă!”, a transmis Colegiul Medicilor din Gorj.

„A fost un om și un coleg deosebit, o persoană mereu dispusă să îi ajute pe cei care aveau nevoie, atât pe pacienți, cât și pe colegii medici și nu numai. Și-a dedicat viața profesiei și familiei și nu va fi uitat de pacienții la a căror salvare și vindecare a participat.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și întregul colectiv al unității medicale sunt alături de familia îndurerată a reputatului medic, plecat mult prea devreme dintre noi!

Transmitem sincere condoleanțe familiei și celor care au avut privilegiul să îl cunoască îndeaproape! Dumnezeu să îl odihnească în pace și în lumină!”, a transmis și Spitalul Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here