Meciuri importante pentru echipa U18

735

Baschetbalistele U18 de la CSM Târgu Jiu joacă, astăzi și mâine, la Târgoviște, pentru calificarea la Turneul Final. Formația pregătită de Toma Popescu își dispută meciurile retur din cadrul turneului 7 Semifinal. CSM Târgu Jiu U18 face parte din Grupa A3, alături de CSS Unirea Iași, CSS CSM Târgoviște și CSS Sfântu Gheorghe. Antrenorul nostru a explicat care sunt calculele pentru a obține biletele pentru Turneul Final A.
”Pentru a ajunge în această fază a competiției, trebuie să trecem de Unirea Iași, dar și de Sfântu Gheorghe, la o diferență mai mare de 11 puncte. Fetele sunt motivate, iar eu am încredere în aceste minunate sportive, care au luptat exemplar până acum și sunt convins că vor da tot ce au mai bun pentru a ajunge la Turneul Final A. Cu o victorie împotriva Iașului suntem la Turneul Final B, dar cred că aceste fete au potențial pentru a ajunge la Turneul Final A”, a declarat Toma Popescu.
”Le urez fetelor multa baftă, să încerce să câștige două din cele trei meciuri și să se califice la Turneul Final. Indiferent de rezultat știu că vor lupta până în ultima secundă. Am încredere în această echipă”, a spus și expertului sportiv Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu.
CSM Târgu Jiu: Casiana Spineanu, Ștefania Ardereanu, Teodora Țîrcă, Ștefania Buju, Ana Encescu, Ștefania Ghimbășanu, Ada Moescu, Daria Berca, Miruna Rădescu, Bianca Nica, Carla Surcel. Preparator: Patrick Toma. Antrenor: Toma Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U18 BASCHET FEMININ
Târgoviște (20-21 aprilie 2022), Sala ”Ioan Valerian”
Grupa A3 / Turneu 7 / Semifinal
Miercuri, 20 aprilie, ora 15.00 CSM Târgu Jiu – CSS Unirea Iași
Joi, 21 aprilie, ora 10.30 CSM Târgu Jiu – CSS CSM Târgoviște
Joi, 21 aprilie, ora 16.00 CSM Târgu Jiu – CSS Sfântu Gheorghe
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here