Meciul cu Dinamo se joacă la Severin

618

Universitatea Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook că derby-ul cu Dinamo se va juca la Severin. Asta pentru că noua suprafaţă de joc de pe ,,Ion Oblemenco” nu poate fi montată în timp util. Vremea se strică în următoarele zile, fiind anunţate precipitaţii.,,Cu ,,câinii’ la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare pe Stadionul ‘Ion Oblemenco’. Astfel, pentru a pregăti cum trebuie organizarea meciului, clubul Universitatea Craiova face următoarele precizări:
– Abonații și suporterii care au achiziționat deja bilete sunt așteptați oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitații într-un loc similar din Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziționat deja bilete pot opta și pentru varianta în care li se returnează banii.
– Abonații clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri”, se arată într-un comunicat remis de Universitatea Craiova.
Partida e programată luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here