Meci caritabil pentru Georgiana

804

Echipele de old-boys ale Pandurii Târgu-Jiu și Jiul Rovinari vor susține sâmbătă, 8 februarie, un meci caritabil, în Sala Polivalentă a orașului Rovinari. Partida este organizată pentru ajutorarea Georgianei, tânăra mămică din Rovinari ce suferă de o formă agresivă de cancer.
Femeia de 34 de ani a fost diagnosticată cu cancer ovarian, care s-a extins și la stomac, iar șansa la viață a primit-o de la o clinică privată din Turcia. Suma de bani necesară pentru deplasare și tratament depășește cu mult posibilitățile familiei.
„«Din dragoste pentru Georgiana» este numele campaniei inițiate de Asociația Uniunea Femeilor din Gorj, iar sâmbătă, 8 februarie, sunteți invitați în Sala Polivalentă a orașului Rovinari la un meci de fotbal demonstrativ susținut de componenții Old Boys ale formațiilor Pandurii Tg-Jiu și Jiul Rovinari”, a anunțat primarul Robert Filip. Totodată, Asociația Uniunea Femeilor din Gorj a deschis un cont unde pot fi făcute donații: RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001 Banca Comercială Română S.A., cod SWIFT RNCBROBU, cu mențiunea: Georgiana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here