Mazilu a dat raportul de 1 Decembrie: “Un tronson din DC20 Pojogeni, finalizat în zece zile”

318

Primarul de Cărbuneşti, Mihai Mazilu, a lăudat de 1 decembrie, în faţa cetăţenilor, performanţa realizării unui tronson de drum la Pojogeni, pe DC20, în doar zece zile. Edilul a dat astfel raportul de activitate pe ultimul an de zile, după care a dispus oferirea către cetăţenii, prezenţi la manifestările prilejuite de ziua naţională, a 800 de porţii de fasole cu ciolan.

Primarul de Cărbuneşti, Mihai Mazilu, a profitat de ziua de 1 Decembrie pentru a da raportul de activitate în faţa cetăţenilor din localitate. Adunaţi la fasole şi cârnaţi, cărbuneştenii au ascultat însă şi realizările edilului local, cap de listă fiind finalizarea, în timp record, a unui tronson de drum la Pojogeni, pe DC20. “Am reuşit sâmbătă la ora 23.00 să finalizăm această parte de drum. A costat şase miliarde de lei, bani guvernamentali şi bani din bugetul local. S-a terminat în zece zile, licitaţia fiind câştigată de Metalcolect Prod SRL. Cealaltă parte din drum o facem anul viitor”, a explicat edilul, încântat că şi-a realizat investiţiile propuse, spune el, în proporţie de 100%.
În final, masa s-a întins lângă blocurile ANL, în “zona rezidenţială”, susţine primarul Mazilu, loc în care cu patru ani în urmă era groapa de gunoi a oraşului şi un târg de animale. “Am dat 800 de porţii de fasole cu ciolan şi un program artistic după ce, anterior, ne-am cinstit eroii, organizând un te-deum şi un moment militar”, a mai explicat Mazilu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here