Maxim, din nou lângă Chiricheș?

317

Un cuplu de vis s-ar putea reuni la Londra după ce a făcut o figură frumoasă la Târgu Jiu în urmă cu puțin timp. Presa de specialitate comentează pe larg în aceste zile posibilitatea ca Alexandru Maxim să ajungă la Totenham, echipă la care joacă de ceva timp un alt fost pandur, Vlad Chiricheș.
„Internaţionalul român a impresionat în Bundesliga în acest sezon, după ce a venit de la Pandurii Târgu Jiu. Forma bună arătată l-a adus în atenţia grupărilor Liverpool şi AC Milan, înaintea perioadei de transferuri din ianuarie, dar mutarea nu s-a materializat. El ar putea pleca de la Stuttgart după numai un sezon, iar Tottenham s-a alăturat cursei pentru a-i obţine semnătura”, scrie site-ul footballdirectnews.com
După o perioadă în care intrase într-un ușor con de umbră și și-a pierdut locul de titular, Alexandru Maxim a început din nou să strălucească la VfB Stuttgart, în ultima etapă reușind un gol și o pasă de gol cu care a asigurat victoria echipei sale cu Freiburg, scor 2-0. Cu evoluția sa din această partidă, în care a intrat pe teren doar din minutul 60, Alexandru Maxim a ajuns la cifre impresionante ale productivității, fostul jucător al Pandurilor adunând în acest sezon 7 goluri și 11 pase de gol, la acest din urmă capitol fiind lider în clasamentul assist-urilor din Bundesliga, alături de Ribery (Bayern) şi Firmino (Hoffenheim).
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here