Materiale de construcţii ale unei celebre firme din Târgu-Jiu, scoase la licitaţie de finanţiştii gorjeni

826

Pentru creanţe neachitate, o firmă din domeniul comerţului cu gresie, faianţă, obiecte sanitare din municipiul Târgu-Jiu, este acum executată prin Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj.

SC Proariana Com SRL este în pragul colapsului! După ce s-a judecat cu AJFP Gorj pentru debite neachitate, acum societatea din Târgu-Jiu care se ocupă cu comercializarea de gresie, faianţă şi obiecte sanitare pare că nu mai are nicio şansă să scape de executarea silită.

Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice din cadrul AJFP Gorj organizează în acest sens o licitaţie, programată pentru data de 30 august, de la ora 11.00, ce va avea loc la sediul societăţii debitoare din Calea Bucureşti, municipiul Târgu-Jiu.

La mezat sunt scoase astfel materiale de construcţii, ce constă în cantităţi de gresie şi faianţă diverse modele, mobilier de baie şi altele, preţul de pornire al licitaţiei fiind de 179.863 de lei.

Finanţiştii gorjeni precizează faptul că dacă bunurile a căror vânzare se va încerca la procedura din 30 august nu vor fi vândute, licitaţia se va relua în fiecare zi de miercuri a fiecărei săptămâni, până la epuizarea stocului.

“Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei; împuternicirea persoanei care îi reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul Registrului Comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat în acest scop, documentaţia pentru înscriere se depune cu o zi înaintea datei de licitaţie”, se arată în anunţul emis în acest sens de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here