Mateiu, un nou contract cu „U” Craiova

93
Jucatorul echipei CS Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu, pozeaza la panou, cu ocazia prezentarii echipamentului si a noilor achizitii ale echipei, in Craiova, sambata, 21 iunie 2014. BOGDAN DANESCU / MEDIAFAX FOTO

Oficialii Universității Craiova au anunțat, astăzi, că au ajuns la o nouă înțelegere cu mijlocașul Alex Mateiu, fiind semnat un contract valabil patru ani.

„De patru ani la Știința, încă patru ani în Bănie. Suntem încântați să vă anunțăm faptul că în cursul zilei de astăzi Alexandru Mateiu a semnat prelungirea contractului până în 2022. Îi dorim cât mai multe trofee în sfântul tricou alb-albastru (…) Alexandru Mateiu a început fotbalul la grupele de juniori ale grupării FC Brașov. A fost remarcat de antrenorul Răzvan Lucescu, care l-a propulsat la echipa de seniori a clubului la 17 ani. Debutul în prima ligă a avut loc pe 16 martie 2010, la meciul FC Brașov – Inter Curtea de Argeș. În total, Mateiu are 70 de meciuri în prima ligă cu FC Brașov, echipă pentru care a marcat de 6 ori. În sezonul 2013-2014, Mateiu a evoluat în 32 de partide în campionat și în două în Cupa României. În total a bifat 2.792 de minute, reușind două goluri și două pase decisive. La turneul din Elveția de la începutul lui iunie 2014, el a debutat sub tricolor în partida pe care România a câștigat-o cu Albania, scor 1-0. În același an, Alex Mateiu s-a transferat la Universitatea Craiova. 129 de meciuri, cinci goluri, șapte pase decisive și 9.770 de minute, acestea sunt cifrele mijlocașului central în tricoul alb-albastru. Alex și-a trecut în acest an în palmares și primul trofeu: Cupa României, ediția 2017 – 2018”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului alb-albastru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here