Măsurile preferate de Directoratul CEO: 60-60-60 pentru fosta strungăriță Șerban!

2448

Direcția Legislație și Guvernanță Corporativă a Complexului Energetic Oltenia o are coordonator, pentru încă 60 de zile, pe Daniela Șerban, cea care ocupă, din octombrie, această funcție cu prelungiri repetate, preferate, în ciuda suspiciunilor, de către Directoratul CEO. Ultima decizie s-a luat chiar luni, la întrunirea acestui for de conducere a companiei, anticipat, asta deoarece mandatul fostei strungărițe, ajunse în companie via Craiova, mai avea câteva zile până la expirare. În locul concursului anulat, din motive lesne de înțeles, s-a preferat astfel prelungirea mandatului lui Șerban, până când ,,apele” se limpezesc.

Direcția Legislație și Guvernanță Corporativă a CEO rămâne pe mâna unui coordonator, numit iar pe perioadă determinată, asta urmare a impotenței Directoratului de a organiza un concurs corect, prin care să se numească un șef legitim peste juriștii companiei. Vă reamintim că s-a anulat, de altfel, concursul care urma să stabilească noul conducător, asta pentru că în cursă s-au înscris și persoane care nu erau agreate pentru funcție, dar care aveau șanse să o ocupe. Pentru a nu scăpa frâiele din mână, organizatorii concursului au decis, brusc, anularea, fără explicații, a acestuia, așteptând, probabil, vremuri mai bune. Următoarea mișcare după anularea concursului a fost însă prelungirea mandatului pentru Șerban, și ea pretendentă la postul de conducere la concursul anulat, asta deși Direcția avea un activ suficient de unde se putea culege un alt coordonator, cu siguranță, și mai bine pregătit, cu vechime și studii făcute când trebuie și la universități de stat.
De altfel, Direcția în cauză a fost condusă de mai bine de doi ani numai prin coordonare pe perioadă limitată, astfel aceasta fiind menținută artificial, situație care se prelungește, în prezent, pentru încă 60 de zile. Daniela Șerban, nou numita Directoratului CEO, este fostă strungăriță și apoi absolventă de nota 6.00 a unei facultăți private de drept.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here