Măsuri anti-caniculă pentru angajații SDN Târgu-Jiu

277

Conducerea Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu a stabilit o serie de măsuri pentru protejarea angajaților pe timpul caniculei. Ion Tudor, șeful SDN Târgu-Jiu, spune că se respectă toate prevederile din Codul Muncii, valabile pentru această perioadă.

Meteorologii au emis o avertizare de caniculă pentru zilele de 2 și 3 august, cu posibilitatea de extindere a acesteia până la finalul săptămânii. Temperaturile vor depăși cu mult 30 de grade, fapt pentru care se impune luarea unor măsuri pentru protejarea sănătății.
În acest sens, conducerea SDN Târgu-Jiu a stabilit ca programul de lucru al angajaților care lucrează pe teren să se modifice. „Programul este tot de 8 ore, dar începe mai devreme. Cositorile au ieșit în teren la ora 5 dimineața și s-au retras până în prânz. De altfel, am terminat de cosit și în următoarele două săptămâni luăm o pauză la această activitate. De asemenea, am dat apă minerală la angajații care lucrează pe teren. Respectăm toate prevederile Codului Muncii”, confirmă Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here