Maşinile – un accesoriu obligatoriu pentru teribilişti

306
untitledTeribilismul tinerilor îşi pune, în general, amprenta pe toate acţiunile acestora. Şi cum te poţi da mare mai bine dacă nu cu maşina? Cel puţin aşa gândesc mulţi dintre aceştia care fie se urcă la volan băuţi, fie fără a poseda permis de conducere.

Un tânăr de numai 20 de ani, din Peştişani, nu a ţinut cont de faptul că în prealabil consumase băuturi alcoolice şi a plecat cu maşina la plimbare. Bărbatul a fost descoperit în trafic de către poliţiştii târgujieni şi, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o concentraţie de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa băuturilor alcoolice.
La volan fără permis
Un alt tânăr, Dumitru D.M., de 25 de ani, din Bustuchin, a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism pe drumul din localitate. Bărbatul nu poseda permis de conducere. Şi pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, teribilismul şi inconştienţa sa fiind trecute la cazier drept infracţiunea de a conduce pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here