Mașini vandalizate la Târgu Jiu

200

Mai multe autoturisme parcate în diferite zone din municipiul Târgu Jiu au fost sparte de hoți, proprietarii descoperindu-le ieri de dimineață ori cu geamurile sparte ori forțate mai ales la ușa șoferului.

Hoții au acționat în locații diferite din oraș, la Poliție fiind înregistrate zece plângeri, deși păgubiții vorbeau între ei că numărul mașinilor sparte ar fi dublu, unii dintre păgubiți constatând destul de târziu ceea ce li s-a întâmplat. Oamenilor nu le venea să creadă că au probleme din cauza unor indivizi care au furat în special radio-casetofoanele din mașinile sparte.
Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să facă o conexiune între spargerile înregistrate în diferite zone din oraș pentru a vedea dacă hoții au acționat la pont sau la nimereală. În urmă cu un an de zile, în zona de sud a orașului alte zece autoturisme au fost găsite de proprietari dimineața cu ușile și geamurile sau oglinzile sparte, dar atunci anchetatorii au descoperit că era vorba doar despre niște tineri care băuseră peste măsură.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here