Mașini noi, birotică și furnituri pentru miniștri. Gaură în buget

474
Stiri pe surse.ro: Liderii coaliției de guvernare s-ar putea întâlni, luni, de la ora 15.00, în cadrul unei ședințe. Conform surselor noastre, liderul PNL, Nicolae Ciucă, vrea să discute mai multe probleme pentru că există riscul depășirii țintei asumate de deficit bugetar.

În discuțiile cu cei din PNL, Nicolae Ciucă le-ar fi spus acestora că ”nu ne opunem creșterii salariului minim, dar trebuie să avem o serie de clarificări.”, ne-au precizat surse liberale.

Cei de la PNL au o problemă cu modul în care va crește salariul minim și se tem că, de fapt, măsura va aduce mai puțini bani la bugetul de stat.

Gaură de 10% la Guvern

Surse liberale ne-au precizat că Nicolae Ciucă vrea să discute problema cheltuielilor excesive, în ședința coaliției.”În momentul de față, încasările la buget sunt cu 17% mai mari decât anul trecut, însă, cheluielile bugetare sunt cu 27% mai mari. Avem o diferență de 10% pe care trebuie să o reducem”, ar fi spus Nicolae Ciucă.Cea mai mare problemă este, susțin cei de la PNL, la capitolul investiții. Luați de val, miniștrii achiziționează mașini noi, birotică, furnituri etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here