Maşina Primăriei Săcelu cu care Voica a făcut accident în 2008, abandonată în service de şase ani

436

Autoturismul Dacia aparţinând Primăriei Săcelu, cu care fostul edil Ion Voica a provocat accidentul rutier din ziua de Crăciun a anului 2008, nu a fost găsită de inspectorii Camerei de Conturi Gorj care au verificat instituţia publică anul trecut. Verificatorii au constat înscrierea în inventarul primăriei a Daciei 1300 cu care Voica a omorât, în urmă cu şase ani, o femeie, la valoarea de 960 de lei, deşi autoturismul nu există faptic la sediul său ori în garajul instituţiei, ea fiind dusă într-un service din Gorj după accident şi abandonată acolo.

primaria_saceluInspectorii Curţii de Conturi Gorj au verificat Primăria Săcelu în perioada 18 septembrie-1 noiembrie 2013, dar şi în perioada 29-30 august a anului trecut. Verificările au scos la iveală nenumărare nereguli, una dintre acestea fiind lipsa, din 2008, a maşinii primăriei, o Dacia 1300, care după ce a fost abandonată de fostul primar Ion Voica la locul accidentului din ziua de Crăciun, de acum şase ani, nu a mai fost folosită deloc de angajaţii instituţiei publice. Maşina a fost utilizată ca mijloc de probă apoi a fost abandonată într-un service, unde fostul primar, dar nici actualul nu s-au mai interesat deloc de soarta autoturismului care apare însă în actele primăriei.
Maşina a fost cotată ca şi inventar la 960 de lei, dar şi aşa nu există, fapt subliniat în raportul Camerei de Conturi Gorj, inspectorii cerând astfel explicaţii celor care conduc instituţia publică. Primarul Voica dă la rândul său din umeri, uitând chiar şi unde a abandonat bunul comunităţii.
A.Stoica

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here