Maşina patronului unui local din Cărbuneşti, distrusă de un client supărat

222

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Berleşti, este cercetat de oamenii legii după ce, supărat că a fost dat afară dintr-un bar din Târgu-Cărbuneşti, a spart geamurile maşinii patronului localului şi s-a luat la bătaie cu acesta. Pe numele scandalagiului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi portul, fără drept, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.

În seara zilei de 21 mai, în jurul orelor 20:15, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire faptul că în faţa unui local de alimentaţie publică a avut loc un conflict între două persoane.
Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constat că cele două persoane care se luaseră la bătaie sunt administratorul localului şi unul dintre clienţi, supărat că i s-a cerut să părăsească barul. „La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti care, urmare a primelor verificări, au constatat că V.I., de 43 ani, din comuna Logreşti, şi P.C., de 39 ani, din comuna Berleşti, au avut un conflict spontan, lovindu-se reciproc. De asemenea, poliţiştii au constatat că altercaţia dintre cei doi bărbaţi s-a produs pe motiv că bărbatul de 43 ani, în calitate de administrator al localului respectiv, i-a solicitat celuilalt să părăsească localul, întrucât provoca scandal, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Supărat că nu a fost lăsat să bea în continuare, bărbatul de 39 de ani a decis să-l pedepsească pe cel care l-a dat afară din bar distrugându-i maşina.
Potrivit poliţiştilor, bărbatul a mers acasă iar în scurt timp a revenit înarmat cu un corp dur, pe care l-a folosit pentru a sparge geamurile laterale ale maşinii patronului localului. „Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here