Masa de Paşte oferită seniorilor unui Cămin, de câţiva tineri din judeţ

959
Managerul firmei autohtone „Mure Gorjeneşti”, Andrei Porei, împreună cu alţi tineri, a mers la Căminul de bătrâni „Pro Satul” din Târgu Jiu pentru a face cadouri seniorilor înainte de sfânta sărbătoare a Învierii Domnului.
„În preajma Sărbătorilor Pascale cu toții putem deveni mai buni.
29 de suflete de la Căminul de bătrâni din cadrul Fundației PRO SATUL au beneficiat de o zi specială, pe care au început-o alături de noi, tineri cărora le pasă !
Seniorii au beneficiat de un meniu complet pentru ziua de Paște dar și de câteva alimente de bază.
Țin minte o vorbă de când eram mic, pe care o spunea străbunica mea mereu când o rugam să îmi aducă ceva de mâncare “ Când nu o să mai pot, o să îmi aduci și tu un pahar cu apă “.
De aceea, când am ocazia să ajut, o fac .
“Există o vorbă care spune că : Dacă nu ai un bătrân atunci să îți cumperi unul!, însă oare câți dintre noi își mai aduc aminte de bătrânii noștri, de cei care se roagă mereu pentru noi, de cei care au avut grijă ca noi să ajungem ceea ce suntem acum? Câți dintre noi le mai trec pragul, doar pentru simplu fapt de a le aduce din nou, măcar pentru o clipită zâmbetul pe buze, ca să uite pentru o secundă de suferința singurătății, care doare mai tare decât orice boală de pe pământ?”

Mulțumim,

Farmacia Dav – David Alexandru pentru că v-ați alăturat tinerilor care au inițiat acest proiect !
Sărbători fericite tuturor!”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here