Măruţă: „Tot personalul asigurat poate beneficia de bilete de tratament”

289

Pentru că se apropie cu paşi repezi perioada vacanţei de vară, conducerea Sindicatului „Sănătatea” Gorj a pregătit deja o serie de facilităţi pentru membrii organizaţiei sindicale. Mai mult decât atât, potrivit preşedintelui Ion Măruţă, personalul asigurat poate beneficia de bilete de tratament prin Casa de Pensii.

În urma unor discuţii cu conducerea Casei de Pensii Gorj, Ion Măruţă – preşedintele Sindicatului „Sănătatea” – a reuşit să ajungă la un acord privind posibilitatea ca şi salariaţii, în speţă membrii de sindicat, să poată beneficia în acest an de bilete de tratament. „Datorită relaţiei instituţionale pe care o avem cu Casa de Pensii şi cu doamna director Ioana Talău, am reuşit să oferim membrilor noştri bilete de tratament. Ofertele sunt foarte bune şi diverse”, a confirmat Ion Măruţă – preşedintele Sindicatului „Sănătatea” Gorj.

Serii de 16 zile
Staţiunile în care se pot deplasa sindicaliştii cu bilete de tratament de la Casa de Pensii sunt: Bala, Buziaş, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olăneşti. Seriile sunt de 16 zile, după cum confirmă conducerea Sindicatului „Sănătatea” Gorj.
Cât priveşte modalitatea de calcul, beneficiarul va achita 50 % din valoarea biletului, daca venitul brut realizat în luna anterioară plecării în staţiune nu depăşeşte 2410 lei sau valoarea integrală a tichetului dacă venitul brut realizat depăşeşte 2415 lei. În anul 2015 valoarea integrală a unui bilet de tratament este: 1.388 – hotel de 2 stele  şi 1.452 – hotel de 3 şi 4 stele.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here