Măruţă plantează nuci la Suseni, duminică

214

Ion Măruţă, preşedintele Obştii Valea Susenilor se ţine de cuvânt şi plantează alţi nuci în poieniţa de la intrarea pe Valea Susenilor. Acţiunea de refacere a Poieniţei cu Nuci are loc duminică, 25 noiembrie, la aceasta participând şi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene, între care prefectul Claudiu Teodorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ciprian Florescu, dar şi alte persoane.

Iubitorii de natură sunt aşteptaţi duminică la Poieniţa cu Nuci, situată la intrarea pe Valea Susenilor, pentru a participa la acţiunea de plantare a nucilor. Potrivit preşedintelui Obştii Valea Susenilor la această acţiune vor participa şi persoane publice. „Duminică plantăm nucii la Suseni. Ni se vor alătura şi prefectul Claudiu Teodorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj – Ciprian Florescu şi alţii. Noi aşteptăm şi alţi iubitori de natură care să ni se alăture şi împreună să reuşim să creăm un colţ de natură care va rămâne urmaşilor noştri”, a menţionat Ion Măruţă, preşedintele Obştii Valea Susenilor.

Remember!
Preşedintele Obştii Valea Susenilor a fost dezamăgit de finalul anchetei demarate în urma sesizării depuse de acesta în luna mai, atunci când nucii de la intrarea în Valea Susenilor au fost tăiaţi. În noaptea de 19 spre 20 mai, poieniţa cu nuci situată la intrare pe Valea Susenilor a devenit ţinta unei mâini criminale. Zeci de nuci tineri, plantaţi în primăvara acestui an, au fost tăiaţi de la rădăcină. Autorul a fost şi este încă necunoscut. Cel care a depistat „crima” a fost şi cel care plantase nucii: preşedintele Obştii Valea Susenilor. Durerea sa a fost nemărginită, motiv pentru care a apelat de îndată la oamenii legii. Deşi poliţiştii au fost extrem de prompţi la momentul sesizării, în final, autorul faptei nu a fost identificat. În următoarea perioadă, va demara campania “Fii Om! Plantează un pom”, prin care se urmăreşte replantarea nucilor tăiaţi ilegal. “O parte din ei au lăstărit, mai mult de jumătate, restul îi vom replanta în cadrul campaniei “Fii om, plantează un pom!””, confirmă preşedintele Obştii Valea Susenilor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here