Mărturie cutremurătoare a tinerei bătute de iubit, în scara unui bloc din Motru: „Eram plină de sânge pentru că i-am spus că mă angajez. Mama era întinsă pe jos”

949

Tânăra de 19 ani, din Motru, care a fost agresată miercuri de fostul iubit, a povestit cum a început totul. Adolescenta susține că, orbit de gelozie, bărbatul de 22 de ani ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele pentru că i-ar fi spus că vrea să se angajeze la o fabrică de cablaje auto. Scandalul a avut loc în scara unui bloc din Motru, în care locuiește tânărul reținut. Acesta i-ar fi cerut fostei iubite cele două inele pe care i le-a dăruit, iar fata ar fi mers cu bunica ei la ușa acestuia pentru a-i înapoia bijuteriile. „Ne-am certat pe tema că nu mă lăsa să mă angajez. Eu mai mergeam pe la el, nu locuiam împreună. Bunica mea, care m-a crescut, o consider ca pe o mamă, a venit cu mine să îi duc două inele pe care mi le dăruise și o placă de întins părul, pe care mi le-a cerut înapoi. Am mers cu 《mama》 să i le duc, pentru că știam că este violent. Ne-am întâlnit pe stradă, dar nu a vrut să le ia. Apoi suna și mă amenința să i le duc. Noi suntem vecini. El miercuri era internat în spital și a plecat acasă. Nu am mai putut să mai rabd să mă amenințe. L-am sunat să coboare să i le dau le scară și nu a vrut, atunci am mers și am bătut la ușă. A insistat să intru, eu nu am vrut, am băgat inelele în plasă și în momentul când am vrut să pun plasa jos m-a tras în casă și m-a bătut. 《Mama》 era afară, la ușă, fiind bolnavă cu inima i s-a făcut rău, a căzut din picioare, am reușit să ies afară,a venit și a început să ne lovească în continuare, a ieșit pe casa scării. A dat cu pumnii, cu picioarele, mai ales în mama mea, i-a spart telefonul în cap. Mie mi-a dat cu picioarele în față, eram plină de sânge, hainele rupte. Ziua în amiaza mare. Vecinii stăteau fiecare la ușă lui și se uitau. A venit o fată, care se întorcea de la competențe, m-a văzut plină de sânge și mama pe jos, nici nu știa ce se întâmplase, a sunat ea la 112. A venit Poliția. Atunci el a spus că eu am intrat peste el în casă, să-l omor, mama mea fiind pe jos și eu plină de sânge. Mă angajasem la o fabrică de cablaje, în Severin și nu i-a convenit că lucrau și bărbați. Eram împreună de aproximativ un an și jumătate. A mai fost violent, la început o palmă, apoi cu pumnul, din ce în ce mai multe. L-am iertat de multe ori. Mă amenința. Într-o seară ne-am certat din cauza familiei lui, i-am spus că nu mai pot să stau cu frații lui în apartament, nu aveam intimidate. Nu o să-l iert și o să-i cer și daune morale. Vreau să se facă dreptate pentru ce mi-a făcut mie și mamei mele. Aia nu era iubire, cred că făcuse o obsesie pentru mie. Nu e iubire să dai în persoana pe care o iubești”, a declarat adolescenta de 19 ani, pentru Gorjeanul.

Bărbatul este mecanic la o firmă din Motru. Suspectul a fost reținut pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.
”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Motru, în urma unui conflict spontan în scara unui bloc de locuințe, a agresat o tânără de 19 ani și o femeie de 66 de ani, din aceeași localitate, producându-le mai multe leziuni corporale. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma continuării cercetărilor și a probatoriului administrat în dosar s-a dispus măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

3 COMENTARII

  1. Nenorocitul , așa oameni nu ar trebui lăsați liberi ! Închisoare scrie pe ei ! Cu dracu sa dai într-o femeie ( mai ales că se angaja , asta era ul lucru bun că se angaja !)
    Sper sa ia amendă și închisoare !
    Fata de 19 ani și femeia în vârstă sunt bine ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here