Mărțișoare confecționate în biserică

1309

Tinerii care doresc să înveţe arta cusutului tradițional şi să creeze mărţişoare sunt aşteptaţi duminică, 18 februarie, la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Ţicleni.
Preotul paroh Dragomir Țicleanu a puse bazele atelierului de creație „Semne cusute-tradiții care ne definesc”, pentru a promova tradițiile românești, dar și pentru a le oferi copiilor un bun prilej de socializare și de petrecere a timpului liber în mod constructiv.
„Venim cu veşti bune către dumneavoastră! Duminică, 18.02.2024, dăm startul atelierelor de creaţie de la Biserica „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” din Parohia Ţicleni! Sunt aşteptaţi toţi copiii şi tinerii care îşi doresc să înveţe să coasă semne tradiţionale, care doresc să socializeze şi să se relaxeze pictând, desenând sau creând frumoase mărţişoare! Se apropie cu paşi repezi 1 Martie şi trebuie să ne pregătim! Aşa că vă aşteptăm duminică, 18.02.2024, de la ora 13,00, la atelierele „Semne cusute – tradiţii care ne definesc”, unde veţi învăţa o mulţime de lucruri noi!”, anunță Parohia Țicleni. În ultimii ani, la biserica din Țicleni au avut loc numeroase evenimente dedicate tinerilor din comunitate.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here