MARȘUL PENTRU VIAȚĂ, sâmbătă la Târgu Jiu, în memoria ALEXANDREI IVANOV

1250

Municipiul Târgu Jiu va găzdui sâmbătă, 30 martie 2024, cea de a X-a ediție a evenimentului intitulat MARȘUL PENTRU VIAȚĂ, un eveniment de promovare a dreptului la viață al fiecărui om, de la concepție la moartea naturală.
Ediția din acest an a evenimentului este organizată în memoria Alexandrei IVANOV, tânăra în vârstă de numai 25 de ani care și-a pierdut viața în dimineața zilei de 18 august 2023, în maternitatea unui spital din Botoșani. “6 luni… de dor, de tristețe, de un gol rămas în sufletele noastre. Odihnă veșnică în Împărăția Cerurilor, draga noastră Alexandra!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare, la șase luni de la tragedia Alexandrei Ivanov.
MARȘUL PENTRU VIAȚĂ, ediția a X-a, va debuta sâmbătă, 30 martie a.c., în fața Bisericii cu hramul “Înălțarea Domnului” din municipiul Târgu Jiu, participanții la marș parcurgând apoi traseul strada Victoriei – Piața Prefecturii (Biserica cu hramul ,,Sfinților arhangheli “Mihail, Gavriil și Rafail”) – Parcul Coloanei fără de Sfârșit. Organizatorii acestui eveniment sunt Asociația “Down Art Therapy”, PRO-VITA Gorj, filiala Târgu Jiu a Asociației Studenților Creștini Ortodocși din România, Asociația VASILIADA a Mitropoliei Olteniei, Euro Education Federation, Asociația NEAMUNIT și Alianța Părinților.
Demn de remarcat este faptul că MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2024 s-a desfășurat recent și în alte localități gorjene: ALBENI (ediția a doua) și POLOVRAGI (ediția a treia).
Marius Stochițoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here