Marșul Factorilor Poștali 2016 și-a desemnat câștigătorii

458

Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România (SLPR) – filiala Gorj, împreună cu C.N. Poșta Română S.A.- Oficiul Județean de PoștĂ Gorj,  a organizat sâmbătă, 25 iunie, în camping-ul din Pădurea Drăgoieni, competiția profesional – sportivă “Marșul Factorilor Poștali” – etapa județeană. O surpriză pentru toți cei prezenți a constituit alinierea la start a copiilor prezenți la eveniment, aceștia fiind și premiați de către Radu Bălan, președintele SLPR Gorj.

Competiția Marșul Factorilor Poștali este una cu tradiție în rândul poștașilor. În acest an, evenimentul a ajuns la ediția cu numărul XXXVII. Proba de Marș s-a desfășura la categoriile masculin și feminin, la acestea participând peste 100 factori poștalii și aproximativ 40 de lucrători poștali din alte categorii marsul postasilor (4)profesionale, veniți pentru a-și susține și încuraja colegii.
Câștigătorii au primit premii în bani, diplome, trofee și medalii, iar cei clasați pe locul I, atât la masculin, cât și la feminin vor participa la faza națională a competiției, ce se va desfășura în cursul lunii iulie. „Rezultatele concursului au fost următoarele: Locul I femei: Dragomir Despina Claudia; Locul II feme: Amariei Cristina Maria; Locul III femei: Nicolau Andreea; Locul I bărbați: Peneșel Cosmin; Locul II bărbați: Moraga Ion; Locul III bărbați: Cătuțoiu Cătălin”, a confirmat Radu Bălan, președintele SLPR Gorj. Premiile au fost înmânate de către președintele S.L.P.R filiala Gorj, Radu Bălan, și de către directorul O.J.P. Gorj, Liliana Popescu. Dupa festivitatea de premiere s-a încins o petrecere câmpeneasca, la care au participat atât câștigătorii, concurenții, cât și susținătorii și invitații speciali.

Surpriză de proporții, la Marșul Factorilor Poștali
O surpriză pentru toți cei prezenți a constituit alinierea la start a copiilor prezenți la eveniment, aceștia marsul postasilor (6)fiind și premiați de către Radu Bălan, președintele SLPR Gorj. „A fost o surpriză pentru toată lumea, pentru că nimeni nu a știut că voi premia și copiii. Ei au luat startul și au alergat pe întreg traseul; au luat toți premiul I și au primit trofee și bani. În numele factorilor poștali și al meu personal, vreau să mulțumesc din suflet sponsorului principal dl. David Viorel-Director General SC ARTEGO. SA, mulțumim Primăriei Târgu-Jiu și mulțumim și președintelui Consiliului Județean Gorj. Sprijinul tuturor a fost vital pentru organizarea evenimentului”, a mărturisit președintele SLPR Gorj, Radu Bălan.
Luna viitoare, câștigătorii locului I la feminin și masculin vor participa la faza națională a competiției.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here