Marius Vlaicu este pozitiv la coronavirus! Familia sa și directorul Crucii Roșii Gorj, izolați la domiciliu

4582

Marius Vlaicu, pacient al Secției de Boli Infecțioase, de vineri, a primit rezultatul testului la coronavirus. Salariatul TESA din CEO este pozitiv și va rămâne spitalizat. Vlaicu se afla în șomaj tehnic la CEO, dar lucrează chiar la Investiții, locul unde salariații au fost izolați la domiciliu după ce șeful biroului a fost depistat cu coronavirus, la fel și soția acestuia. Vlaicu este al patrulea angajat de la executivul CE Oltenia, pozitiv la coronavirus.

DSP Gorj face o anchetă epidemiologică, dar deja soția, fiul și directorul Crucii Roșii Gorj, Grigore Richiter, care l-a și dus la spital, este în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Vlaicu a declarat ieri că trăgea de o răceală de două săptămâni. De altfel, s-a prezentat de două ori la medicul de familie dar acesta a considerat că pacientul are o banală durere de gât. Vlaicu conștient că răceală nu este una simplă, în cauză apărând și tusa, s-a prezentat însă la raze, alături de directorul Crucii Roșii Gorj. Cum radiografia i-a indicat că este cazul să se prezinte la spital, Vlaicu a făcut asta vineri, fiind internat și testat.

Patru salariați de la TESA CEO au COVID 19. Numărul angajaților afectați din companie se apropie de 20, unul dintre cei infectați fiind declarat decedat.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here