Marian Rotaru nu spune NU postului de director la Direcția de Patrimoniu

297

Președintele PSRo Gorj, Marian Rotaru, se arată interesat de postul de director executiv al Direcției Publice de Patrimoniu, scos la concurs pentru luna viitoare de către Primăria Târgu-Jiu. Rotaru susține că negocierile sale cu PSD pentru majoritatea în CL Târgu-Jiu nu au inclus și această funcție, scoasă la concurs pentru a doua oară, dar faptul că a fost întrebat deja de mai multe ori dacă va concura pentru postul vacant, i-ar fi stârnit interesul. Liderul PSRo susține că se va interesa, în aceste zile, de probele de concurs, deoarece se consideră capabil să conducă o direcție a unei primării, după ce a condus ani de zile o primărie.

Rămas doar cu mandatul de consilier județean, după alegerile din 5 iunie, șeful PSRo Gorj, Marian Rotaru, ar putea primi, la pachet, și funcția de director executiv de la Patrimoniu, scoasă la concurs de Primăria Târgu-Jiu. Deși Rotaru nu poate declara că funcția a fost negociată, asta deoarece postul trebuie ocupat prin concurs, acesta nici nu a negat, ieri, că postul respectiv de conducere îi face cu ochiul. “Nu știu ce presupune concursul că nu m-am interesat, dar să fim serioși, am condus o primărie, pot conduce și o direcție, fie ea și de Patrimoniu”, a declarat Rotaru, lipsit total de modestie.
Cert este că promovarea lui Rotaru în subordinea lui Florin Cârciumaru nu ar fi de mirare dacă ne gândim că PSRo nu a cerut nici postul de viceprimar la municipiu și nici cel de vicepreședinte la județ, în ciuda majorității făcute cu PSD în aceste organisme.
De altfel, până acum, Rotaru a punctat doar la Lelești, unde și-a promovat nepotul viceprimar, acesta fiind singurul consilier al PSRo ales în localitate, și posibil să prindă un post de viceprimar la Dănești.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here