Marian Olaru, din nou şef al Secţiei II Pneumologie

164

Olaru MarianPneumologul Marian Olaru a susţinut, ieri, probele de concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Secţiei II Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. El a ocupat această funcţie şi până acum. Punctajul obţinut de Marian Olaru este unul foarte bun, devansându-i pe colegii săi.

 

Marian Olaru şi-a revendicat din nou conducerea Secţiei II Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Ieri dimineaţă el a susţinut proba scrisă, la care a luat 98 de puncte din 100; în aceeaşi zi a susţinut şi proba clinică, obţinând 100 de puncte. În final, pneumologul a fost admis cu 340 de puncte. „Medicul pneumolog Marian Olaru a obţinut 82,5 puncte la interviu, 98 la proba scrisă, 100 la proba clinică şi 59,5 punctaj suplimentar; a fost admis cu 340 de puncte”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.

Şi şefii celorlalte două secţii din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” au trecut prin emoţiile concursului, medicul Cristian Negrea promovând cu 289,5 puncte, fiind noul şef al Secţiei I Pneumologie, iar doctoriţa Dorina Vătrai a promovat concursul de ocupare a postului de şef Secţie III Pneumologie cu 294,5 puncte.

Reamintim faptul că Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a scos la concurs posturile de şef secţie I, II şi III Pneumologie, întrucât acestea deveniseră vacante în toamna anului trecut, de atunci şi până în prezent fiind conduse în interimat de către Dorina Vătrai, Marian Olaru şi Maria Brăcaci Gâjiu.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here