Maria Loga, premiată în cadrul Galei Femeilor de Succes din România

845

Celebra interpretă gorjeancă de muzică populară, Maria Loga a fost distinsă recent cu Premiul de Excelenţă în Folclor, în cadrul celei de-a XV-a ediţii a Galei Femeilor de Succes din România, anul 2017. Evenimentul a avut loc în data de 11 decembrie, la unul dintre cele mai renumite restaurante din Bucureşti.
“Am primit cu bucurie acest premiu al Galei Femeilor de Succes din România, Autentică. Am fost distinsă cu Diploma de Excelenţă în Folclor la cea de-a XV-a ediţie a acestui eveniment. Anul trecut, la această gală, a luat trofeu regretata Stela Popescu. La ediţia de zilele trecute, amintirea acesteia a fost adusă printre noi, fiind aplaudată de cei prezenţi timp de minute bune”, a declarat îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Maria Loga.
Trecerea prematură în nefiinţă a actriţei Stela Popescu şi amintirea acesteia a fost evocată şi de organizatorii Galei de la începutul acestei săptămâni. Stela Popescu a fost aplaudată timp de 7 minute de către publicul prezent la eveniment, şi chiar premiată post-mortem. “În cadrul Galei Femeilor de Succes 2017, marea actriţă Stela Popescu a fost aplaudată timp de 7 minute continuu, pe fondul unor imagini extraordinare, în care actriţa lua premiu în ediţiile trecute! Producătorii galei Professional Celebrity au adus în deschiderea galei imagini de arhivă, extraordinare, cu regina comediei româneşti, de pe scenă, care arătau cât de mult actriţa aprecia adevărata Gală a Femeilor de Succes. De fiecare dată, era aplaudată la scenă deschisă şi aniversată ca o adevărată regină a scenei româneşti! În acest an, marea actriţă Stela Popescu a fost premiată post mortem, în lacrimi, de către juriu şi organizatori. Te vom iubi întotdeauna, doamna Stela Popescu!”, au transmis organizatorii evenimentului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here