Marcel Toader și Maria Constantin, nași de cununie pentru fiul Andei Ghiță

884

La un an de la nunta lor, Marcel Toader și Maria Constantin vor fi nași de cununie pentru fiul Andei Ghiță, cea care le-a fost colegă la Ferma Vedetelor. Anunțul a fost făcut atât de nași, cât și de fini, pe o rețea de socializare. Cu această ocazie, Marcel Toader a spulberat toate suspiciunile privind neînțelegerile dintre el și soția sa.

Marcel Toader și Maria Constantin formează o familie din septembrie 2015. Deși presa centrală a vehiculat că între ei ar fi unele tensiuni și că ar exista posibilitatea unui divorț, Marcel Toader face lumină și anunță că el și soția sa vor cununa doi tineri frumoși. Marcel a postat, pe o rețea de socializare, un citat aparținând lui Sergiu Nicolaescu, alături de următorul comentariu: „Dedic aceste cuvinte celor care au scris articolele despre un posibil divorț între mine și Maria! V-ați pierdut omenia și demnitatea, postare1scrieți orice fără să știți nimic! Aflați că o să nășim, că ne iubim și ne susținem la fel de mult, iar voi puteți scrie prostiile voastre până rămâneți fără pastă la pix!!! Nouă nu ne pasă!!! Și mai este ceva: ce nu ne doboară, ne întărește!!”

„Nimic nu este întâmplător în viață!”
Viitorul fin al cuplului Maria Constantin și Marcel Toader a transmis și el un mesaj pentru cei care îl vor cununa. „Nimic nu este întâmplător în viață, iar în calea noastră au apărut doi oameni minunați, nașii noștri, Maria și Marcel Toader. Am fost uimit că încă mai există oameni cu un suflet atât de cald și dornici să împărtășească iubirea lor și celorlalți”, a comentat, pe facebook, viitorul fin al familiei Toader.
Anda Ghiță, soacra mare, care a fost colegă cu Marcel și Maria la Ferma Vedetelor, este deosebit de fericită că i se căsătorește băiatul și că îi va avea nași pe cei doi îndrăgostiți. „Vreau să știe și să se bucure împreună cu mine toată lumea pentru că fiul meu se cunună cu iubita lui în septembrie, iar nași vor fi doi oameni minunați, frumoși și care se iubesc enorm: Maria Constantin și Marcel Toader. Se spune că așa cum sunt nașii și relația lor, așa va fi și cea a finilor. Doamne, mulțumim!”, a scris Anda Ghiță pe pagina sa de facebook.
Marcel Toader a dus-o pe Maria Constantin în faţa altarului în urmă cu aproape un an. Cei doi au avut o nuntă ca-n basme, iar elementele tradiţionale au avut prioritate.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here