Manu Tomescu, mesaj pentru ministrul Vîlceanu și deputatul Pecingină!

1472

Liderul sindical de la termocentrala Rovinari a avut un mesaj pentru ministrul Dan Vîlceanu și deputatul Gheorghe Pecingină: „Singura cale de reconciliere dintre minerii și energeticienii din C.E.Oltenia, și deputații PNL Gorj, Vilceanu cu Pecingină, este ca cei doi împreună cu prietenul lor Florin Cîțu, să demareze urgent procedurile pentru Ordonanța de Urgență invocată de funcționarii din Ministerul Muncii și Casa Națională de Pensii pentru a pune în aplicare legea 197/2021.

Pe mineri și pe energeticieni nu-i interesează de certurile lor din Parlament sau din interiorul partidului, minerii și energeticienii au cerut recunoașterea prin lege a unui drept ce li se cuvine! Respectiv recunoașterea condițiilor de muncă în care și-au desfășurat și își desfășoară în continuare activitatea, adică în CONDIȚII SPECIALE DE MUNCĂ!”

1 COMENTARIU

  1. Minerii nu sunt așa de proști sa asculte de Manu Tomescu , el are interese personale și de grup cu cei din termo. Parlamentarii de Gorj se spală pe mâini și în caz de grevă vin jandarmii, așa că Noroc bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here