Manu Tomescu, mesaj dur: Să nu ne îmbătăm cu apă rece!

1913
Manu Tomescu, vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari şi unul dintre liderii protestelor: „Astăzi am câștigat doar o bătălie, însă lupta trebuie dusă până la final!
Chiar dacă proiectul a primit AVIZ FAVORABIL în Comisia de Muncă din Camera Deputaților, noi nu trebuie să ne îmbătam cu apă rece și nu trebuie să ne facem iluzii că ne-am câștigat deja condițiile de muncă!
Uitați-vă că haita de hiene continuă să manipuleze în continuare că se va închide C.E.Oltenia dacă minerilor și energeticienilor le sunt recunoscute prin lege condițiile de muncă, chiar dacă tinerii pentru care compania a plătit învățământul dual, astăzi sunt trimiși direct în șomaj iar minerii și energeticienii îmbătrâniți și bolnavi mor în activitate!
Pentru ei ADEVĂRUL nu mai are nici cea mai mică valoare, iar NORMALITATEA, în ceea ce privește întinerirea forței de muncă din C.E.Oltenia, au reușit să o transforme într-o utopie!
Haita de hiene pune tot felul de interese înaintea intereselor minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia, în așa fel încât, ni se transmite prin tot felul de trompete că noi trebuie să muncim până la moarte și trebuie să ne luăm gândul de la recunoașterea condițiilor de muncă, invocând niște minciuni de-a dreptul ridicole, precum că noi cei care ne cerem acest drept am vrea răul companiei!
Așa că stimați colegi, noi trebuie să le arătăm că printre minerii și energeticienii din C.E.Oltenia nu toți ochii sunt închiși și nu toate gurile tac, și trebuie să ne luptăm până la final, până când proiectul de lege va fi adoptat și în Plenul Camerei Deputaților, promulgat de Președintele României și publicat în Monitorul Oficial!
Vă salut și vă doresc numai bine!”, a scris acesta, azi, după votul din Comisia de Muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here