Manţog şi-a tras sediu de campanie “acasă” la Cîlniceanu

139

DeschiderePentru că sediul de la partid e ocupat acum de cealaltă tabără, cea a contracandidaţilor, fostul şef al PD-L Gorj a căutat alt “cuibuşor” pentru a-şi face cunoscută strategia de câştigare a alegerilor, fără ca informaţiile să se afle în tabăra adversă. Spaţiul i-a fost pus la dispoziţie chiar de un coleg de partid, mai precis de Liviu Cîlniceanu, consilierul municipal.

Nu ştim dacă la sediul de campanie a lui Manţog, pedelistul şi-a luat şi tablă pentru a le preda ascultătorilor Hoară, Popescu şi Severus Militaru, indicaţiile preţioase, însă Ion Ruşeţ susţine că el nu foloseşte tabla de la partid. Aşa că i-o poate împrumuta lui Manţog.

Inspirat, probabil, din scandalul Watergate, de a avea un sediu de campanie, Ionel Manţog a luat iniţiativa de a închiria, nu ştiam dacă aceasta este exact forma ocupării locului respectiv, două camere înt-o clădire de birouri din Târgu-Jiu, unde funcţionează o firmă de pază, un cotidian local şi mai multe societăţi comerciale.

Spaţiul aparţine democrat-liberalului Liviu Câlniceanu, cel care până de curând a fost susţinut de Manţog ca preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Complexul Energetic Turceni. În octombrie anul trecut, Cîlniceanu şi Marcel Hoară de la Complexul Energetic Rovinari, au fost demişi din funcţiile de preşedinţi ale CA-urilor de ministrul Economiei, Ion Ariton.

Seara de taină!

În acest spaţiu se întâlnesc mai mulţi democraţi-liberali din gaşca lui Manţog, însă, în fiecare seară la ora 19,00 Ionel Manţog se vede aici cu Severus Militaru, Cosmin Popescu şi Marcel Hoară. Împreună stabilesc cum să contraatace cealaltă tabără, a lui Ruşeţ. Surse din interiorul grupului lui Manţog ne-au precizat câteva dintre ele. Vă spunem doar două şi pe cele mai puţin importante. De exemplu, li se spunea celor din tabăra lui Manţog să meargă în teritoriu şi să le spună democrat-liberalilor că Ion Ruşeţ este omul PSD-ului infiltrat în partidul lor şi, drept urmare, nu trebuie votat. O altă informaţie este cea legată de sumele care trebuie plătite delegaţilor pentru a vota cu Severus Militaru, candidatul oficial din tabăra Manţog.

Alo, înregistrăm orice sunet!

Aici putem aprecia că sumele sunt aproape ca cele date acum trei ani când Manţog a candidat la funcţia de preşedinte al PD Gorj. Şi poate nu întâmplător am amintit de scandalul Watergate, în ultima vreme se tot vorbeşte de înregistrarea şi ascultarea convorbirilor în mod ilegal a unor persoane. Noi nu credem pentru că, dacă ar fi adevărată o astfel de informaţie, zeci de persoane ar înfunda puşcăria. În orice caz, în interiorul PD-L se vorbeşte de o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru putere. O luptă din care senatorul Ion Ruşeţ nu poate învinge decât dacă foloseşte şi el aceleaşi metode murdare.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here