Manţog, rolul principal în piesa “Bolnavul închipuit”

322

MantogOdihnă, medical şi iar odihnă. Aşa se joacă Ionel Manţog, consilierul lui Octavian Graure, directorul general al Complexului Energetic Turceni cu serviciul. După ce a beneficiat de certificatele medicale emise de un medic ortoped din Bucureşti, Manţog s-a lenevit şi a intrat în concediu de odihnă.

Este clar că Ionel Manţog nu are niciun chef să muncească pe un post din care nu mai poate face jocurile în cadrul Complexului Energetic(CE) Turceni. Ca şi consilier personal al directorului general, Ionel Manţog nu are nicio satisfacţie profesională. S-a văzut acest lucru imediat ce a fost schimbat din funcţie, intrând în concediul de odihnă. La Complexul Energetic Turceni, Manţog a solicitat să efectueze toate zilele de concediu din anul 2010. După ce le-a finalizat, Manţog s-a îmbolnăvit şi a intrat în concediu medical.

Afecţiuni ortopedice!

Pentru a nu le mai crea probleme medicilor din Gorj, aşa cum a făcut în 2007 când s-a gândit să apeleze la serviciile unui medic de familie tânăr care nici măcar nu-şi cunoştea pacientul, Manţog a apelat de această dată la medicii din Bucureşti. Concediul medical obţinut este din partea unui medic din Bucureşti, unul de la secţia ortopedie. Afecţiunile lui Manţog sunt, de această dată, ortopedice, Manţog luxându-şi piciorul. Săptămâna trecută, concediul medical al acestuia a expirat şi nu l-a mai prelungit. A apelat, însă, la zilele de concediu de odihnă cuvenite anului în curs. Săptămâna viitoare, consilierul personal al directorului general Octavian Graure trebuie să revină la serviciu. Există surse care susţin că Manţog caută un alt medic pentru emiterea altui certificat medical în baza căruia să beneficieze de concediu de boală.

I-a revenit limbariţa!

Şi, aflat totuşi în concediu, de această dată de odihnă, Ionel Manţog a ieşit în public pentru prima dată după ce judecătorii l-au condamnat la un an şi opt luni pentru fals în declaraţii, în dosarul “strămutaţilor de lux”. Declaraţiile lui Manţog sunt atât de false şi manipulatoare, încât omul vrea să facă din negru, alb sau altfel spus, din ceea ce este, respectiv un condamnat pentru acte de corupţie, un sfânt la care să ne închinăm. Acesta a declarat că s-a eliberat de stress în privinţa lui Cosmin Popescu. Aici tupeul lui Manţog este inimaginabil. Existând hotărâre definitivă şi irevocabilă dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în care se scrie negru pe alb că deputatul Cosmin Popescu l-a favorizat pe Ionel Manţog în dosarul strămutaţilor de lux, faptă pentru care a primit doi ani de închisoare, Manţog spune că nu-i adevărat.

Manţogul nestresat!

Astfel, el susţine că nu mai are nicio apăsare pe umeri în această privinţă: “M-am eliberat, aveam un stress pentru că multă lume încerca să agaţe condamnarea lui Cosmin Popescu pentru că m-a favorizat pe mine de numele meu, dar mă bucur că instanţa de la Sibiu m-a condamnat dar nu pentru fapte care aveau legătură cu casa”, a declarat Manţog. Urmărindu-i logica se poate spune că Manţog este, într-adevăr bolnav. S-o luăm logic. Cosmin Popescu a primit 2 ani de închisoare pentru că a falsificat un raport al Ministerului Economiei şi Comerţului pentru a-l favoriza pe Ionel Manţog. Se arată negru pe alb în sentinţă. Manţog a fost condamnat la Tribunalul Sibiu pentru că a falsificat o declaraţie cu ajutorul căreia a înşelat Compania Naţională a Lignitului Oltenia privind calitatea de strămutat de lux. Chiar aşa, nu există nicio legătură? Dar nu contează, Manţog s-a eliberat de stress.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here