Manţog, modest şi la „amante”

434
Sedinţa de săptămâna trecută ( n.r. marţi seara, 26 ianuarie) susţinută de liberali la sediul partidului la care a fost invitat să participe şi Ionel Manţog, a avut şi partea ei siropoasă alături de discuţiile „serioase” despre „grăunţe” şi împărţirea bugetului în Consiliul Judeţean.

Intrând în dialog „special” cu unii primari ai PNL, Manţog le-a propus să treacă la PD-L. Dialogul dintre Manţog şi liberalul Dian Popescu despre amante a arătat cât de mult le pasă (cu ghilimele de rigoare) acestora de problemele gorjenilor.

Unii vor colabora, alţii vor trece la PD-L!
Mult trâmbiţata majoritate, parţial ratată şi pusă la reîncălzit de Morega şi Manţog şi-a arătat şi faţa nevăzută. Surse din PNL ne-au relatat episoade ale discuţiilor din şedinţa respectivă, care sunt într-o contradicţie îngrijorătoare cu ceea ce se tot declarat public, în ultimele săptămâni, pe marginea acestui subiect. Pedelistul Manţog s-a folosit de prezenţa sa în sediul PNL pentru a le lansa propuneri politice primarilor liberali, chiar „acasă” la Dan Ilie Morega.
Profitând de elogiul adus de primarul din Bumbeşti-Jiu acompaniat de cel din Drăguţeşti, Ionel Manţog s-a „încins” şi a afirmat, conform surselor noastre: „Unii veţi colabora, pe alţii v-aştept la PD-L”. A primit şi un răspuns încurajator de la primarul din Bumbeşti-Jiu: „Cine ştie… că doar nu m-am cununat cu PNL-ul”.
Concurs de amante spre binele gorjenilor
Gorjenii pot fi linistiţi! Manţog nu va mai avea prea multe obligaţii faţă de amante şi rudele acestora pe care să le satisfacă, cu bani şi posturi din unităţile miniere. Provocat de liberalul Dian Popescu care a susţinut că Manţog urma să apară a doua zi (miercuri, n.r.) într-un ziar local la rubrica „Amanţii Gorjului” acesta a răspuns: „Au scris ăştia de toate despre mine, dar să ştii că sunt modest şi la capitolul ăsta”.
Ionuţ Alin Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here