Manţog îşi contrazice şefii de partid

275

mantog ionelPenalul Ionel Manţog, cel care din laşitate nu s-a autosuspendat din PDL motivând tot felul de pretexte, unele puerile, şi-a permis să comenteze ieri concluziile şi propunerile şefilor săi de partid, în speţă ale preşedintelui PDL, Emil Boc, şi ale preşedintelui PDL Gorj, Ion Ruşeţ, legat de şefii de deconcentrate.

Manţog intervine astfel în favoarea directorilor pe care el i-a pus pe funcţii, nerecunoscând nici măcar în ultima clipă că unii dintre cei promovaţi nu au ce căuta în fruntea instituţiilor publice în cauză. Făcându-se că nu înţelege, Manţog a avut grijă să facă o declaraţie în care vorbeşte de cu totul altceva decât profesionalismul şefilor de la deconcentrate şi pomeneşte de bani, fapt care nu a fost adus deloc în discuţie nici la nivelul Consiliului Naţional de Coordonare al PDL unde Boc a pomenit prima dată de evaluarea directorilor în cauză, nici la nivelul CODA, unde au fost criticaţi unii dintre şefi.

Noua profesie: comentator

Cum Manţog a rămas pe lângă directoratul Complexului Energetic Turceni, acesta şi-a găsit o nouă meseria, mai nou, cea de comentator. O face destul de des în ultima perioadă şi asta deoarece îi permite timpul, el nestând prea mult la muncă în ultimul timp. Dacă ieri femeile din Complexul Turceni au fost libere de 8 Martie şi Manţog şi-a luat liber de “Ziua Femeii”. Nu ar fi însă pentru prima dată, Ionel fiind criticat de mai multe ori de superiori că are rău de serviciu.

Reamintim că şefii serviciilor deconcentrate, puşi în funcţii de Ionel Manţog, unii pedelişti, alţii susţinuţi doar de partidul de la putere, vor fi reevaluaţi în curând. Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj, a declarat deja de duminică faptul că cetăţenii sunt nemulţumiţi de unii directori de la deconcentrate, iar numirea celor în cauză va fi reanalizată. Vicepreşedintele PSD Gorj, Vasile Râbu, consideră că reevaluarea se va lăsa cu schimbarea celor care nu şi-au făcut treaba. Cert este că în ultimele luni anumiţi şefi de deconcentrate din Gorj nu şi-au făcut datoria ei fiind criticaţi în special de CODA a PDL Gorj.

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ este şi el uimit de intervenţia lui Manţog, mai ales de faptul că acesta vorbeşte de bani şi nu de evaluarea profesională a directorilor de la deconcentrate. “Nu se pune problema ca evaluarea şefilor de deconcentrate să însemne o contribuţie financiară viitoare la partid. Dar nu pot să îl contrazic pe Ionel Manţog la capitolul bani pentru că să nu uităm că el i-a numit pe majoritatea directorilor de la deconcentrate pe actualele funcţii”, a declarat, ironic, Ion Ruşeţ

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here